O NAS

O KLUBU

Klub zgornjesavinjskih študentov (KZSŠ) je edina delujoča študentska organizacija v zgornjesavinjski dolini. Klub deluje v sedmih občinah, sedež kluba pa ima v občini Ljubno. Območje, ki ga klub pokriva, šteje okrog 900 študentov. Klub je bil ustanovljen že davnega leta 1961, s takratnim imenom Zgornjesavinjski študentski klub.

KZSŠ deluje na področju izobraževanja, sociale, kulture, športa in pa tudi zabave. Na področju sociale in kulture prireja predavanja na temo socialnih zadev, monokomedije, gledališke predstave in sodeluje na dobrodelnih prireditvah. Pri izobraževanju prireja sejem izobraževanja in jezikovne tečaje. Veliko je športnih dogodkov, kot npr. nogometni, košarkarski, odbojkarski in pikado turnirji.

Največji projekt pa je festival Flosfest, ki vsako leto privabi okoli 4000 mladih in mladih po duši. Na festivalu je poskrbljeno za dnevni športno-zabavni program z animacijami, v večernem delu pa se predstavijo mlade rock skupine, ki so predskupine uveljavljenim skupinam iz Slovenije in tujine. Klub poleg tega organizira brucovanja, Rockžure in piknike, aktiven pa je tudi izven doline. Sodeluje na Škisovi tržnici in prireja žur KZSŠ-ja v Ljubljani in Mariboru.

ORGANI KLUBA

UPRAVNI ODBOR KZSŠ

PREDSEDNIK

Igor Tešanović

PODPREDSEDNIK

Aleš Matjaž

TAJNIK

Matija Krivec

BLAGAJNIK

Nejc Kladnik

ČLANICA UO

Nika Zabreznik

NADZORNI ODBOR KZSŠ

ČLAN NO

Zoja Zagradišnik

ČLAN NO

Goran Tomaš

ČLAN NO

Miha Žehelj

DIJAŠKA SEKCIJA KZSŠ

PREDSEDNICA

Tjaša Brgles

SVETNICA ZVEZE ŠKIS IN SVETA ŠOLS

SVETNICA

Tina Tešanović

DOKUMENTI

Pomakni se na vrh