O NAS

O KLUBU

Klub zgornjesavinjskih študentov (KZSŠ) je edina delujoča študentska organizacija v zgornjesavinjski dolini. Klub deluje v sedmih občinah, sedež kluba pa ima v občini Ljubno. Območje, ki ga klub pokriva, šteje okrog 900 študentov. Klub je bil ustanovljen že davnega leta 1961, s takratnim imenom zgornjesavinjski študentski klub.

KZSŠ deluje na področju izobraževanja, sociale in kulture, športa in pa tudi zabave. Na področju sociale in kulture prireja predavanja na temo socialnih zadev, monokomedije in gledališke predstave in sodeluje na dobrodelnih prireditvah. Pri izobraževanju prireja sejem izobraževanja in jezikovne tečaje. Veliko je športnih dogodkov, kot npr. nogometni, košarkarski, odbojkarski in pikado turnirji.

Največji projekt pa je festival Flosfest, ki vsako leto privabi okoli 4000 mladih in mladih po duši. Na festivalu je poskrbljeno za dnevni športno-zabavni program z animacijami, v večernem delu pa se predstavijo mlade rock skupine, ki so predskupine uveljavljenim skupinam iz Slovenije in tujine. Klub poleg tega organizira brucovanje, Rockžure in piknike, aktiven pa je tudi izven doline. Sodeluje na Škisovi tržnici in prireja žur KZSŠ-ja v Ljubljani

ORGANI KLUBA

UPRAVNI ODBOR KZSŠ

PREDSEDNIK

Igor Tešanović

PODPREDSEDNIK

Aleš Matjaž

TAJNICA

Nika Zabreznik

BLAGAJNIČARKA

Zoja Zagradišnik

ČLANICA UO

Nadja Jelšnik

NADZORNI ODBOR KZSŠ

ČLAN NO

Blaž Slatinšek

ČLAN NO

Simon Klemenšek

ČLAN NO

Goran Tomaš

DIJAŠKA SEKCIJA KZSŠ

PREDSEDNICA

Tina Jernejc

SVETNICA ZVEZE ŠKIS IN SVETA ŠOLS

SVETNICA

Tina Tešanović

DOKUMENTI

Scroll to top