lučka-horizontal-1000

Vabimo vas na zaključni dogodek projekta Mladi veter,

ki bo v soboto, 27. februarja 2016 ob 9:00

v seminarski sobi Šport centra Prodnik
(Juvanje 1, 3333 Ljubno ob Savinji).

Člani projektne skupine po skoraj dveh letih izvajanja projekta ugotavljamo vrsto pozitivnih sprememb, ki jih je prinesel projekt Mladi veter. Na začetku smo se ukvarjali z izzivi, kako motivirati mlade in jih vključiti v sodelovanje pri snovanju boljših pogojev za zaposlitev mladih v Zgornji Savinjski dolini. Dosežki  projekta ob koncu izvajanja pa se kažejo v oblikovanju osebnih ciljev, povečanju zaposlitvenih kompetenc mladih ter  povezovanja in boljšega sodelovanja, tako med vključenimi udeleženci,  kot med nevladnimi in drugimi organizacijami. V tem času je projekt postal prepoznaven na območju celotne Zgornje Savinjske doline, vanj pa se je vključilo veliko mladih.

Konec februarja 2016 se projekt uradno zaključuje. Vabimo vas na zaključni dogodek, kjer vam bomo predstavili glavne dosežke projekta Mladi veter in načrte za prihodnost.

V prijetnem ambientu Šport centra Prodnik bomo  člani projektne skupine v kratkem pregledu predstavili aktivnosti preteklih dveh let in načrte za prihodnost.  Mladi, ki so sodelovali pri projektu, bodo predstavili svoje načrte za zaposlitev. Veselimo se njihovih dosežkov in sporočamo, da bo Mladi veter tudi po uradnem zaključku projekta okrepljen s svežo motivacijo in odločnostjo, pihal še naprej.

Urnik dogajanja:

 • 9:00 – predstavitev načrtov za zaposlitev in poslovnih načrtov, mreženje
 • 10:00 – uradni zaključek:
  • predstavitev rezultatov projekta
  • načrti za nadaljevanje projekta
  • izkušnje udeležencev
  • podelitev potrdil lokalnim turističnim vodnikom
 • 11:00 – pogostitev, druženje

Vljudno vas vabimo in prijazno pozdravljamo,
ekipa Mladi veter.